Ідеальний дует: хліб із дров'яної печі та паштети фуа-гра
ТМ "Жорнова" випікає весь асортимент хліба за старовинними рецептами на натуральній заквасці у дров'яній печі. Після випікання хліб піддають шоковому заморожуванню. Вам залишиться тільки дефростувати його при кімнатній температурі і він буде хрумким, наче тільки з печі.


У MEAT IN HOUSE довго шукали хліб, який би підкреслив смак першокласних крафтових паштетів: фуа-гра порте и фуа-гра із трюфельною сальсою.
За 10-15 хвилин до подачі дістаньте банку з фуа-гра із холодильника і дайте трохи підтанути. Так ви дасте паштету трохи відтанути і він буде легко намазуватись.
Смачного!
Усі фото та відео матеріали належать їхнім власникам та використовуються лише з демонстраційною метою.