ПРО НАС
Ми збираємо делікатеси з усього світу, щоб ви зазнали кращого гастрономічного досвіду
Особливість Market In House – інтеграція процесів висококласного ресторану до умов ринку. Усі процеси, лінії, кожен сантиметр, робочий сантиметр поверхні розрахував Євген Вовк. Гастро-експерт та шеф-кухар із 10-річним стажем Євген розуміє, які вимоги будуть до обладнання та зонування простору як у гостей маркету, так і співробітників.

Наприклад, лише одне питання про те, якою висоти борти будуть біля мийок на кухні і як зробити з'єднання та загини без швів, обговорювалося три місяці. В результаті вийшов продуманий простір, в якому зручно працювати і легко утримувати чистоту.

Кожен відвідувач може сам вибрати рибу, яка пізніше виявиться у нього на тарілці. На ваше бажання її можуть почистити, освіжати, нарізати, замаринувати і навіть приготувати.
Fish In House

Recommended

Restaurant Guru

2024

З усіх питань зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом:

E-mail: marketinhouse21@gmail.com
Телефон: +38 068 742 19 48
Соц мережі: Facebook | Instagram