У MEAT IN HOUSE готують яловичину "Веллінгтон" за рецептом Гордона Рамзі
Яловичина "Веллінгтон" - найпопулярніша різдвяна страва в Англії та одна з фірмових в арсеналі зіркового шеф-кухаря Гордона Рамзі.

Спробувати знамениту яловичину "Веллінгтон" можна не лише у авторських ресторанах Гордона Рамзі, які відзначені зірками Мішлен, а й у MEAT IN HOUSE Дніпро.

Ми готуємо знаменитий "Веллінгтон" за рецептом зіркового шеф-кухаря так, щоб вам залишилося лише довести страву до рум'яної скоринки та подати до столу.
У чому секрет популярності яловичини Веллінгтон?
Яловича вирізка з мармурової яловичини вищого гатунку солиться, перчиться і обсмажується з кількох сторін до хрусткої скоринки.

Гриби перемелюються в пасту і обсмажуються, доки не втратить вологу. Після цього маса поступово викладається на тонко нарізані слайси пармської шинки.

Яловичина обертається спочатку у шар із шинки з грибами, а потім у листкове тісто. Розрізати ароматну яловичину "Веллінгтон" під неймовірний аромат та хрускіт запеченої скоринки - особливий вид задоволення.
У MEAT IN HOUSE яловичина "Веллінгтон" представлена у двох розмірах: малому (750 г) – на 3-4 особи, і великому (1,5 кг) – на
6-8 осіб.
говядина Веллингтон Гордон Рамзи купить Днепр
говядина "Веллингтон" в MEAT IN HOUSE
Як приготувати вдома?

Ставимо страву в розігріту до 200 ℃ духовку та запікаємо. "Веллінгтон" менше запікайте 20 хвилин, великий - 35 хв.

Дістаємо з духовки та даємо постояти 10 хвилин. Після цього відрізаємо окраєць і нарізаємо "Веллінгтон" порційними шматками, не менше 1 см завтовшки. Смачного!
Купити яловичину "Веллінгтон" за рецептом Гордона Рамзі у Дніпрі можна у Meat In House.
Яловичина Веллінгтон


грн.
грн.
Доставка по Дніпру, в передмістя та по всій Україні у вакуумному впакуванні.
Усі фото та відео матеріали належать їхнім власникам та використовуються лише з демонстраційною метою.