Тричі визнані найкращими у світі
Витримані стейки від іспанського бренду VACUUM CARNES DE LUJO
"Ми хочемо дати можливість скуштувати найкраще м'ясо у вас вдома". Це гасло іспанського бренду VACUM CARNES DE LIJO.
Компанія виготовляє стейки з преміальної яловичини найкращих автохтонних порід корів з Піренейського півострова.

У Vacum Carnes de Lujo впевнені, що походження та давні традиції мають значення, тому займаються відбором найкращого м'яса з усієї Іспанії.

Компанія має пасовища, де на вільному вигулі вирощуються власні корови. Крім того, фахівці Vacum щотижня подорожують півостровом у пошуках кращої яловичини. Обов'язкова умова: тварини повинні пастися на свободі та вести життя, повне щастя.
Для стейків відбираються корови віком від 8 років, це дозволяє отримати яловичину з високим індексом мармуровості, з особливою структурою та ароматом.

У компанії витратили 15 років на тестування та випробування, щоб досягти оптимального балансу між свіжим м'ясом та дозрілим у сухій камері.
Выдержанные стейки от испанского бренда Vacum Carlos de Lujo​ купить Днепр
Волокна м'яса в сухій камері руйнуються, роблячи стейки ніжнішими. Добірні шматки яловичини мають високий рівень мармуровості, що робить м'ясо більш соковитим.

Процес дозрівання триває дуже повільно, що дозволяє досягти балансу при дозріванні всього стейку.

У витриманих стейків від Vacum Carnes de Lujo дуже особливий смак, який у компанії так і називають Vacum. Витримане м'ясо має сильний аромат із нотками випічки.
Выдержанные стейки от испанского бренда Vacum Carlos de Lujo​ купить Днепр
Такий ретельний підхід не залишився непоміченим. Vacum Carnes de Lujo – єдина іспанська компанія, яка три роки поспіль вигравала World Steak Challenge.

На вітрині MEAT IN HOUSE представлені чулетони від преміального іспанського бренду від 45 днів.
Чулетон – це стейк риба з мармурової яловичини.

В Іспанії чулетоном називають найшикарніший стейк. Він є здоровим шматком м'яса на кісточки. Вирізається із хребетної частини бичка.

Засновник MEAT IN HOUSE Євген Вовк особисто відвідав виробництво Vacum в Іспанії, де познайомився з власниками та переконався у бездоганній якості стейків.
Такий ретельний підхід не залишився непоміченим. Vacum Carnes de Lujo – єдина іспанська компанія, яка три роки поспіль вигравала World Steak Challenge.
If a building becomes architecture, then it is art
На вітрині MEAT IN HOUSE представлені чулетони від преміального іспанського бренду від 45 днів.
Чулетон – це стейк риба з мармурової яловичини.

В Іспанії чулетоном називають найшикарніший стейк. Він є здоровим шматком м'яса на кісточки. Вирізається із хребетної частини бичка.

Засновник MEAT IN HOUSE Євген Вовк особисто відвідав виробництво Vacum в Іспанії, де познайомився з власниками та переконався у бездоганній якості стейків.
Выдержанные стейки от испанского бренда Vacum Carlos de Lujo​ купить Днепр Евгений Вовк шеф–повар Meat In House
Спробувати витриманий у сухій камері преміальний чулетон – незабутня гастрономічна подорож, до якої має вирушити кожен гурман та поціновувач стейків.
Стейк ковбой чулетон VACUUM CARNES DE LUJO