Салат кайсо з сьомгою с/с

Fish In House
000000008
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 742 19 48

Салат "кайсо" (Чука) - споконвічно японське блюдо. Його головним інгредієнтом виступають водорості хіяші вакамі.

Японці люблять ці водорості за високе поєднання йоду, а також безліч вітамінів, у тому числі групи К, мінералів та антиоксидантів. Не дарма японці вважаються нацією довгожителів.

У Fish In House традиційний японський салат готують з додаванням морської капусти (ламінарії) та слабосоленої сьомги. Заправляють кунжутною олією.

Інгредієнти: ламінарія, водорості хіяші вакамі, кунжут, кунжутна олія, слабосолона сьомга.

Інгредієнти: ламінарія, водорості хіяші вакамі, кунжут, кунжутна олія, слабосолона сьомга.

Ready To Eat: Салат

Weight: 200 g