Здатність їжі поєднувати людей унікальна. Вона знає ні географічних, ні культурних бар'єрів. Щоб створити за столом почуття близькості, достатньо поставити на стіл велику спільну страву, з якої кожен візьме частину.
Як така страва FISH KITCHEN пропонує фаршировану щуку. Ця традиційна страва стоїть на чолі святкового столу в багатьох єврейських сім'ях, а також згадувалося в літописах Стародавньої Русі як головну страву царських застіль.
Шеф-кухар FISH KITCHEN Олег Нікітін готує щуку за класичним рецептом. З філе риби, хліба, пасування, смажених овочів та спецій формується рулет та готується на пару. Корисна, а головна смачна страва, оцінять усі без винятку гості.
Щука повністю готова. Вам залишиться лише винести страву під захоплені погляди гостей.