Качка з яблуками та лемонграсом

Meat In House
79,00
грн.

Здатність їжі поєднувати людей унікальна. Вона знає ні географічних, ні культурних бар'єрів. Щоб створити за столом почуття близькості, достатньо поставити на стіл велику спільну страву, з якої кожен візьме частину. Так ви зможете разом насолодитися їжею з дорогими серцю людьми і створити спільні спогади, які потім зберігатимете в пам'яті.

Як таку страву MEAT IN HOUSE пропонує угорську качку. Ми беремо кращого птаха, фаршируємо зеленими яблуками грені сміт, маринуємо в соусі на основі свіжого імбиру, лемонграсу та тростинного цукру.

Качка повністю готова до запікання. Вам залишиться лише приготувати делікатесний продукт у духовці та винести під захоплені погляди гостей.

Запрошуємо вас зробити замовлення на сайті вже сьогодні! Активне посилання у профілі, а також раді вашим повідомленням у директ.

Як приготувати качку з яблуками і лемонграсом?
1.У розігріту до 180 ℃ духовці запікайте качку 1,5 години. 
2. Потім збільште температуру до 200°C і запікайте ще 10-15 хвилин для надання кольору.
3. Вийміть качку з духовки, дайте постояти не менше 30 хвилин. І лише після цього нарізайте. 

Смачного!

Для замовлення телефонуйте за номером: +38 068 658 70 71

Стан: Для запікання