Здатність їжі поєднувати людей унікальна. Вона знає ні географічних, ні культурних бар'єрів. Щоб створити за столом почуття близькості, достатньо поставити на стіл велику спільну страву, з якої кожен візьме частину. Так ви зможете разом насолодитися їжею з дорогими серцю людьми і створити спільні спогади, які потім зберігатимете в пам'яті.
Як таку страву MEAT IN HOUSE пропонує угорську качку. Ми беремо кращого птаха, фаршируємо зеленими яблуками грені сміт, маринуємо в соусі на основі свіжого імбиру, лемонграсу та тростинного цукру.
Качка повністю готова до запікання. Вам залишиться лише приготувати делікатесний продукт у духовці та винести під захоплені погляди гостей.
Запрошуємо вас зробити замовлення на сайті вже сьогодні! Активне посилання у профілі, а також раді вашим повідомленням у директ.
Як приготувати качку з яблуками і лемонграсом? 1.У розігріту до 180 ℃ духовці запікайте качку 1,5 години. 2. Потім збільште температуру до 200°C і запікайте ще 10-15 хвилин для надання кольору. 3. Вийміть качку з духовки, дайте постояти не менше 30 хвилин. І лише після цього нарізайте.