Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 742 19 48
Салат кайсо (Чука) - найвідоміша страва японської кухні, де водорості виступають головним інгредієнтом. # nbsp; Страва має дуже впізнаваний тонкий морський смак.
У Fish In House в салат кайсо крім водоростей хіяші вакамі додають ламінарію (морську капусту) та вугор під соусом теріяку. Заправляють кунжутною олією.
Японці люблять салат кайсо не лише за смак, а й за молодильні властивості: водорості містять велику кількість йоду, антиоксидантів, безліч мінералів та вітамінів.
Кайсо - дієтична, корисна і дуже незвичайна страва. Не містить глютен та лактозу. Рекомендуємо спробувати, якщо стежите за здоров'ям і шукаєте нові смакові поєднання.