Салат кайсо з вугорем

Fish In House
0000000010
800,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 742 19 48

Салат кайсо (Чука) - найвідоміша страва японської кухні, де водорості виступають головним інгредієнтом. # nbsp; Страва має дуже впізнаваний тонкий морський смак.

У Fish In House в салат кайсо крім водоростей хіяші вакамі додають ламінарію (морську капусту) та вугор під соусом теріяку. Заправляють кунжутною олією.

Японці люблять салат кайсо не лише за смак, а й за молодильні властивості: водорості містять велику кількість йоду, антиоксидантів, безліч мінералів та вітамінів.

Кайсо  - дієтична, корисна і дуже незвичайна страва. Не містить глютен та лактозу. Рекомендуємо спробувати, якщо стежите за здоров'ям і шукаєте нові смакові поєднання.

Інгредієнти: ламінарія, водорості, хіяші вакамі, кунжут, кунжутна олія, вугор під соусом теріяки.

Ready To Eat: Салат

Weight: 200 g