Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 742 19 48
Тартар – королівська закуска. Одним із його головних шанувальників був французький король Людовік IX. Саме він і вигадав назву, яка дійшла до нас.
Приготування тартару - справжня магія, яка дозволяє розкрити смак свіжої риби. У Fish in House готують тартар із тунця з-під ножа.
Свіжий тунець нарізається кубиками, додається морська сіль, апельсиновий перець та оливкова олія. Як прикраса виступають пастила з манго з міксом салату та пюре авокадо.
Рекомендуємо тартар для особливих випадків, коли хочеться розділити з дорогим серцю людиною чари моменту, бачити його посмішку та сяйво очей. Адже ніщо не поєднує більше, ніж торжество блаженства від нового пережитого досвіду.
Склад: філе тунця, оливкова олія, суміш перців, папір манго, мікс-салат, білий кунжут, авокадо, соєва ікра.