Якщо говорити про страву, яку хочеться розділити з близькими, то першою на думку спадає яловичина “Веллінгтон” – традиційна святкова страва англійської кухні. Готується з яловичої вирізки у листковому тісті з начинкою із подрібнених у пасту грибів та пармської шинки.
MEAT IN HOUSE готує Веллінгтон за рецептом мішленівського кухаря Гордона Рамзі у двох розмірах: 750 г – для 3-4 осіб та 1500 г – для компанії з 7-8 осіб. Вам залишиться тільки запекти страву в духовці до хрусткої скоринки і урочисто розрізати її під захоплені вигуки гостей!
Як приготувати яловичину "Велінгтон"?
1. У розігріту до 200 ℃ духовку ставимо блюдо і запікаємо до золотистої скоринки.
Малий Веллінгтон (750 г) – на 20 хв; Великий Веллінгтон (1,5 кг) - на 35 хв.
2. Дістаємо з духовки та даємо постояти 10 хвилин. Після цього відрізаємо окраєць і нарізаємо Веллінгтон порційними шматками, не менше 1 см завтовшки.