Яловичина Веллінгтон

Meat In House
225,00
грн.
Якщо говорити про страву, яку хочеться розділити з близькими, то першою на думку спадає яловичина “Веллінгтон” – традиційна святкова страва англійської кухні. Готується з яловичої вирізки у листковому тісті з начинкою із подрібнених у пасту грибів та пармської шинки.

MEAT IN HOUSE готує Веллінгтон за рецептом мішленівського кухаря Гордона Рамзі у двох розмірах: 750 г – для 3-4 осіб та 1500 г – для компанії з 7-8 осіб. Вам залишиться тільки запекти страву в духовці до хрусткої скоринки і урочисто розрізати її під захоплені вигуки гостей!

Як приготувати яловичину "Велінгтон"?

1. У розігріту до 200 ℃ духовку
ставимо блюдо і запікаємо до золотистої скоринки.

Малий Веллінгтон (750 г) – на 20 хв;
Великий Веллінгтон (1,5 кг) - на 35 хв.

2. Дістаємо з духовки та даємо постояти 10 хвилин. Після цього відрізаємо окраєць і нарізаємо Веллінгтон порційними шматками, не менше 1 см завтовшки.

Смачного!

Для замовлення телефонуйте за номером: +38 068 658 70 71

Ready To Eat: Головна страва

Стан: Для запікання