Якщо ви хочете створити свято за столом та здивувати гостей ресторанною подачею – гарячий соковитий рулет із французької жовтої курки St.Sever Label Rouge чудово підійде.
Ми беремо жовту курку St.Sever, знімаємо з кістки. Філе укладаємо в один шар, укриваємо ніжним омлетом зі шпинатом, викладаємо бісером із фісташки та узбецької кураги. Туго загортаємо, перев'язуємо джгутом і делікатно готуємо # nbsp; за низьких температур. Так рулет виходить соковитим, з насиченим курячим смаком. Як гарнір звучать парові овочі. А соус на основі вершків та білого вина робить композицію цілісною.
Страва повністю готова. Ви можете подати її як холодну закуску. Але ми рекомендуємо запекти рулет у розігрітій духовці протягом 7 хвилин для надання золотистої скоринки. Страву легко подати як порційно, так і на спільній тарілці.