Витриманий T-bone від MEAT IN HOUSE порівняли з Rolls Royce
згідно з незалежним оглядом на каналі TANDEM AT
На сімейному Youtube-каналі "TANDEM AT" з 844 тис. підписників вийшов новий відеоогляд преміальних стейків. Блогер приготувала стейк T-bone 120-денної витримки від MEAT IN HOUSE.

Стейк T-bone від MEAT IN HOUSE отримав найвищу оцінку. Блогери порівняли його з Rolls Royce серед стейків. Щиро дякуємо TANDEM AT за високу оцінку стейку. Такі відгуки від експертів – справжня нагорода для усієї команди MEAT IN HOUSE!

Як правильно приготувати стейк T-bone дивіться у ролику TANDEM AT.
Купити стейк T-bone можна у Meat In House.
Доставка по Дніпру, в передмісті та по всій Україні.
Стейк T-bone 120 днів сухого визрівання
Щоб отримати витриманий стейк T-bone, у беруть фермерську яловичину породи симментал і дозрівають відруб шорт ліон у спеціальній камері 120 днів. Це максимальний термін витримки м'яса при сухому дозріванні.