Ростбіф (від англ. Roast beef) - це запечена яловичина за класичним англійським рецептом
Ростбіф - це запечена яловичина за класичним англійським рецептом. У MEAT IN HOUSE беруть витриману яловичину і готують за низьких температур за технологією су-вид. Так м'ясо зберігає природну ароматику, насичений смак та всі корисні властивості.
Подається з гарніром: овочевими кульками з гарбуза, селери та броколі, також приготовлених за технологією су-вид. Страва заправлена класичним французьким соусом деміглас.
М'ясо та гарнір підготовлені для запікання. Вам залишиться тільки запекти їх та подати до столу.
Крок 1. Розігрійте м'ясо. Для цього достатньо підсмажити ростбіф на розігрітій сковороді по 1 хвилині з кожного боку для надання скоринки.
Крок 2. Щоб розігріти овочі су-вид, нагрійте воду в глибокій каструлі або сотейнику і зануріть в неї закритий вакуумний пакет на кілька хвилин до прийнятної температури.
Крок 3. Розігрійте соус.
Крок 4. Викладіть м'ясо та гарнір на тарілку. Фінішуйте спеціями. Подайте соус.
Смачного!
Готовый ростбиф из телятины с овощами су-вид
Купити набір для запікання можна в Meat in House
Доставка по всій Україні у вакуумній упаковці, термобоксі з льодом.
Ростбіф з телятини з овочами су-від
грн.
грн.
КУПИТИ
Що у боксі: мармурова витримана телятина, гарбуз, корінь селери, броколі, соус деміглас.
Усі фото та відео матеріали належать їхнім власникам та використовуються лише з демонстраційною метою.