Як приготувати ростбіф?

Ростбіф (від англ. Roast beef) - це запечена яловичина за класичним англійським рецептом
Ростбіф - це запечена яловичина за класичним англійським рецептом. У MEAT IN HOUSE беруть витриману яловичину і готують за низьких температур за технологією су-вид. Так м'ясо зберігає природну ароматику, насичений смак та всі корисні властивості.

Подається з гарніром: овочевими кульками з гарбуза, селери та броколі, також приготовлених за технологією су-вид. Страва заправлена класичним французьким соусом деміглас.

М'ясо та гарнір підготовлені для запікання. Вам залишиться тільки запекти їх та подати до столу.
Готовый ростбиф из телятины с овощами су-вид Meat in House на Нагорном Днепр купить с доставкой
  • Крок 1. Розігрійте м'ясо. Для цього достатньо підсмажити ростбіф на розігрітій сковороді по 1 хвилині з кожного боку для надання скоринки.
  • Крок 2. Щоб розігріти овочі су-вид, нагрійте воду в глибокій каструлі або сотейнику і зануріть в неї закритий вакуумний пакет на кілька хвилин до прийнятної температури.
  • Крок 3. Розігрійте соус.
  • Крок 4. Викладіть м'ясо та гарнір на тарілку. Фінішуйте спеціями. Подайте соус.

Смачного!
    Готовый ростбиф из телятины с овощами су-вид Meat in House на Нагорном Днепр купить с доставкой
    Готовый ростбиф из телятины с овощами су-вид

    Купити набір для запікання можна в Meat in House

    Доставка по всій Україні у вакуумній упаковці, термобоксі з льодом.
    Ростбіф з телятини з овочами су-від
    Що у боксі: мармурова витримана телятина, гарбуз, корінь селери, броколі, соус деміглас.
    Усі фото та відео матеріали належать їхнім власникам та використовуються лише з демонстраційною метою.