ЯК ПРАВИЛЬНО СМАЖИТИ ВАГЮ?

Рецепт приготування легендарної японської яловичини
Ціна вагю відповідає якості найшикарнішої у світі яловичини. Тому багато хто побоюється зіпсувати делікатес.
Засновник MEAT IN HOUSE, шеф-кухар із 25-річним стажем Євген Вовк поділився секретом приготування яловичини вагю.
  • Крок 1. Стейки мармурової яловичини достатньо обсмажити на сухій сковорідці по 30 секунд з кожного боку.
  • Крок 2. Потім ще по 10 секунд із кожного боку.
  • Крок 3. Перед подачею важливо відпочити м'ясу 5 хвилин.
  • Крок 4. Фінішуйте малдонською сіллю та перцем кампот
Смачного!

Купити унікальну яловичину вагю та готові страви з неї можна в Meat In House

Доставка по всій Україні у вакуумній упаковці, термобоксі з льодом.
У MEAT IN HOUSE можна купити яловичину вагю А3, А4 та А5 від легендарного бренду Kagoshima. Це одна з трьох компаній, яка має право виробляти та продавати яловичину вагю.

Ми можемо нарізати стейк із будь-якої вибраної з вітрини яловичини. Вам залишиться лише посмажити!
Усі фото та відео матеріали належать їхнім власникам та використовуються лише з демонстраційною метою.