Meat In House
Асортименти преміальних стейків
"Як шеф-кухар із 25-річним стажем, я точно знаю, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту.
Коли я вперше скуштував преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії, зрозумів, що його відрізняє одна якість: воно фантастичне!
З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще ніж шеф! І результат я можу гарантувати на 101%!
Легендарне
Вагю Kagoshima
( 和牛, Wagyu)
У Японії лише три виробника, які мають право виробляти та продавати вагю. У Meat In House ми працюємо з одним із них ― Kagoshima.

Головна особливість та цінність вагю – у жирі. Зазвичай жир утворюється у яловичині окремо від червоного м'яса. У японських корів він формується невеликими плямами чи смугами з усього червоного м'яса. Виходить цей унікальний мармуровий візерунок.

М'ясо, розділене смужками жиру, стає неймовірно ніжним та м'яким. Японці жартують, що вагою може їсти навіть беззубий. Жир у японській яловичині топиться при нижчій температурі, ніж у звичайній. Завдяки цьому м'ясо буквально тане у роті.

Спеціальний відгодівлю надає м'ясу кокосово-горіховий присмак, властивий тільки автентичній японській яловичині вагою.
Kagoshima. Відгодівля японських корів
Яловичина Wagyu А5 з префектури Кагосіма, переможець Олімпійських Ігор Вагю 2017, які проходять лише в Японії раз на 5 років між префектурами, де переможцем стає найкраща яловичина у світі. Ексклюзивно у Meat In House.
More products

Taylor Preston – найкраща ягнятина
в світі
Taylor Preston заснували в Новій Зеландії у 1991 році дві фермерські родини Престон та Грейс. Компанія експортує свою продукцію до більш ніж 60 країн світу: від Японії до Швейцарії. Вся продукція Taylor Preston має сертифікацію халяль та є органічною. Відповідає новозеландським стандартам захисту тварин.

Нова Зеландія - країна з найкращою у світі екологією. Ягнята вирощуються в ідеальних умовах: на пасовищах із пишною, зеленою травою. Винятково на вільному вигулі.
Каре ягняти
ціна за кг
2195
грн.
Ягнятина Taylor Preston має лише 6% жиру, малокалорійна, але при цьому дуже корисна. Містить вітаміни В та D, цинк, залізо, велику кількість протеїнів. Не містить гормонів та ГМО
Vacum Carnes de Lujo, Іспанія
У витриманих стейків від Vacum Carnes de Lujo дуже особливий смак, який у компанії так і називають Vacum. Витримане м'ясо має сильний аромат із нотками випічки.

VACUM CARNES DE LIJO — єдина іспанська компанія, стейки якої три роки поспіль ставали найкращими на світовому чемпіонаті WORLD STEAK CHALLENGE.
More products
Creekstone Farms, США
Стейки під брендом Creekstone купують зіркові шеф-кухарі по всьому світу. Гуманне ставлення, умови на фермі, максимально наближені до природних, натуральний, якісний корм – усі ці фактори в сукупності роблять стейки дуже ніжними та соковитими.
More products
Стейки Австралії
Австралійські стейки - символ соковитої, ніжної та мармурової яловичини. Австралійські фермери годують бичків породи Black Angus пшеницею щонайменше 120 і 220 днів. Завдяки цьому стейк набуває солодкуватий, ніжний та насичений смак.
More products
Свинина Iberico
ALJOMAR, Іспанія
Для виробництва свинини «Іберіко» використовуються виключно свині чорної іберійської породи. Це нащадки диких свиней, які у давнину жили на берегах Середземного моря, в лісах Сьєрра-Морена.

Це єдина вільно опасена одомашнена порода в Європі, частина старої екосистеми, що збереглася виключно в південно-західних областях Іберійського півострова. Тому за їхньою поведінкою та родоводом стежать дуже серйозно. Кожна свинка маркується спеціальною сережкою. На одній можна прочитати відомості про матір, на другій – про батька.

Харчуються свині «іберіко» виключно жолуді. Жолуди іспанських дубів особливі. У них міститься велика кількість вуглеводів та рослинних олій, які проникають у м'ясо тварин.

Слід зазначити, що ця порода – найважливіша у всесвітній генетичній спадщині. Її унікальна особливість — у смаку та ніжній текстурі м'яса.

Це той самий вид кабанів, з яких роблять знаменитий хамон. Я ж рекомендую не зупинятися лише на ньому. Різні частини звучать по-різному. М'ясо навіть трохи солодкувате на смак. Відчувається приємний присмак жолудя. Фантастика!
More products
Молочна телятина
EKRO, Голландія
Найсмачніше та найдорожче м'ясо – це м'ясо молочних телят, яких вирощують у Голландії на вільному вигулі та вигодовують лише молоком, а на останньому,
сьомому місяці до раціону входять тільки мюслі.

Унікальність голландського молочного теляти – у мармуровості молочної телятини, високої харчової цінності та рекордно високому вмісті заліза.
More products
Король Генріх IV, одного разу спробувавши бресську курку, сказав: «Я хочу, щоб навіть найбідніший селянин у моєму королівстві в неділю мав на своєму столі страву з такою куркою».
St. Sever Label Rouge, Франція
Французька фермерська компанія St. Sever вже понад п'ятдесят років дотримується традиції органічного птахівництва. Компанія вирощує птахів у максимально природних умовах, при якому вони живуть у просторих будиночках, що не замикаються, і вільно гуляють у сосновому лісі, доповнюючи зерновий раціон іншою рослинною їжею.

Бресську курку називають "королевою птахів" і у Франції вважають національним надбанням. Вирощують найсмачнішу у світі курку у невеликому французькому містечку Бург-ан-Брес. Звідси й назва – бресська курка. У ресторанах Франції навіть вішають таблички про те, що тут її можна скуштувати.

Кожен продукт St.Sever має знак якості Label Rouge, який гарантує:

  • генетичну чистоту (постачання самої генетично стійкої породи Bear Neck, що у перекладі означає шия без пір'я);
  • терміни відгодівлі зерном – від 85 днів (для порівняння, бройлер – 35-42 дні);
  • контроль походження зерна та води;
  • контроль гігієни вирощування птахів та ведення журналу із щоденним режимом дня.
More products
Чекаємо на вас у Meat In House на ринку Нагірному! Разом ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!