Морський чорт вагою 16 кг, куплений на аукціоні, вже на вітрині FISH IN HOUSE
Морський чорт отримав свою назву через моторошний зовнішній вигляд. Незважаючи на страхітливий великий зубастий рот, риба має справді унікальний, дуже ніжний смак. Тому не лякайтеся його зовнішнього вигляду.

Морський чорт (або риба вудильник) воліє селитися в ущелинах глибиною від 1,5 до 5 км, куди ніколи не проникає сонячне світло. Основний раціон становлять молюски. Завдяки цьому солодкувата, щільна м'якоть риби нагадує креветку або лобстер.
Зазвичай морську межу як делікатес подають тільки в дорогих європейських та азіатських ресторанах. У Японії навіть є окремі ресторани "Анко", які спеціалізуються на приготуванні цієї екзотичної риби.

З неї готують паштет солодкий суп, ніжне філе та багато інших страв.

Морський рис ексклюзивно представлений на вітрині FISH IN HOUSE. Риба вагою 16 кг куплена на аукціоні.
У м'якоті морського риса великий вміст заліза, йоду, вітаміну В, фосфору і при цьому він низькокалорійний. Японці вірять, що морський чорт має не тільки унікальний, ніжний смак, але й має молодильні властивості.

Скоріше спробуйте морського чорта, щоб скласти свою думку і вирішити схожий він більше на креветку або лобстер.

У FISH IN HOUSE можуть замаринувати оброблену рибу, а FISH KITCHEN приготувати.
Дикий морський чорт уже на вітрині Fish In House
Дикий морський чорт 16 кг
грн.
грн.
Зазвичай морського чорта можна спробувати лише у дорогих ресторанах. Тепер екзотична риба доступна і у Дніпрі! М'якуш морського чорта нагадує лобстера або креветку.
Усі фото та відео матеріали належать їхнім власникам та використовуються лише з демонстраційною метою.