Філе качки пекінки су-від

Meat In House
1300,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

Чи можна приготувати м'ясо качки одночасно ніжної та соковитої? Так! Meat In House приготував качину грудку пекінської породи для вас за низьких температур.

Переваги качиної грудинки су-вид:
  • Збережено всі корисні речовини. Завдяки низьким температурам зберігаються вітаміни та корисні мікроелементи.
  • Смак. Грудинка нудиться у власному соку, тому виходить ароматною, соковитою та ніжною на смак.
  • Можна довго зберігати. Вакуумне пакування продовжує термін придатності продуктів і зберігає їх властивості, тому страви можна зберігати в холодильнику до 20 днів або заморозити.
  • Відсутність канцерогену. Завдяки делікатному приготуванню.
  • М'ясо повністю готове. Вам залишилося тільки нарізати птаха холодного (в салат, сендвіч), розігріти у вакуумній упаковці на водяній бані (якщо дотримуєтесь дієти), обсмажити на сковороді/в духовці до рум'яної скоринки.

Ready To Eat: Основное блюдо

Weight: 500 g

Почему Meat in House
Как разогреть су–вид
Доставка и оплата

Почему Meat in House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!

Как разогреть су–вид

М'ясо повністю готове. Вам залишилося лише розігріти його. Нагрійте воду в глибокій каструлі або в сотейнику і зануріть у неї закритий вакуумний пакет на кілька хвилин до прийнятної температури. Найсмачніше поєднується з картопляним пюре або гречкою.

Доставка и оплата

7312