Яловичина Веллінгтон

Meat In House
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

Якщо говорити про страву, яку хочеться розділити з близькими, то першою на думку спадає яловичина “Веллінгтон” – традиційна святкова страва англійської кухні. Готується з яловичої вирізки у листковому тісті з начинкою із подрібнених у пасту грибів та пармської шинки.

MEAT IN HOUSE готує Веллінгтон за рецептом мішленівського кухаря Гордона Рамзі у двох розмірах: 750 г – для 3-4 осіб та 1500 г – для компанії з 7-8 осіб. Вам залишиться тільки запекти страву в духовці до хрусткої скоринки і урочисто розрізати її під захоплені вигуки гостей!

Як приготувати яловичину "Велінгтон"?

1. У розігріту до 200 ℃ духовку
ставимо блюдо і запікаємо до золотистої скоринки.

Малий Веллінгтон (750 г) – на 20 хв;
Великий Веллінгтон (1,5 кг) - на 35 хв.

2. Дістаємо з духовки та даємо постояти 10 хвилин. Після цього відрізаємо окраєць і нарізаємо Веллінгтон порційними шматками, не менше 1 см завтовшки.

Смачного!

Ready To Eat: Головна страва

Стан: Для запікання

Weight: 200 g

Чому Meat In House
Рецепти

Чому Meat In House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!

Рецепти

Як приготувати яловичину "Велінгтон"?

1. У розігріту до 200 ℃ духовку
ставимо блюдо і запікаємо до золотистої скоринки.

Малий Веллінгтон (600 г) – на 20 хв;
Великий Веллінгтон 1,5 кг - на 35 хв.

2. Дістаємо з духовки та даємо постояти 10 хвилин. Після цього відрізаємо окраєць і нарізаємо Веллінгтон порційними шматками, не менше 1 см завтовшки.

Смачного!