Чому Meat In House
Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!
Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!
Рецепти
Як приготувати яловичину "Велінгтон"?
1. У розігріту до 200 ℃ духовку
ставимо блюдо і запікаємо до золотистої скоринки.
Малий Веллінгтон (600 г) – на 20 хв;
Великий Веллінгтон 1,5 кг - на 35 хв.
2. Дістаємо з духовки та даємо постояти 10 хвилин. Після цього відрізаємо окраєць і нарізаємо Веллінгтон порційними шматками, не менше 1 см завтовшки.
Смачного!