Куряча грудка су-від (sous vide)

Meat In House
650,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

Фермерську курячу грудку солимо, обсмажуємо на олії, поміщаємо у вакуумний пакет і готуємо за технологією су-вид при низьких температурах без додавання води. Грудка нудиться у власному соку, завдяки чому виходить дуже соковитий і ніжний.

Грудка повністю готова до вживання. Її можна обсмажити, з'їсти теплою чи нарізати як холодну закуску.

Ідеально поєднується з гарніром із рисом або овочів.

Переваги су-від:
  • Збережено всі корисні речовини. Завдяки низьким температурам зберігаються вітаміни та корисні мікроелементи.
  • Смак. Насичений, яловичо-томатний із відтінком червоного вина.
  • Можна довго зберігати. Вакуумне пакування продовжує термін придатності продуктів і зберігає їх властивості, тому страви можна зберігати в холодильнику до 20 днів або заморозити.
  • Відсутність канцерогену. Під час приготування на низьких температурах не використовуються додаткові олії та жири.

Ready To Eat: Основное блюдо

Weight: 350 g

Чому Meat In House
Як розігріти су-від

Чому Meat In House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!

Як розігріти су-від

М'ясо повністю готове. Вам залишилося лише розігріти його. Нагрійте воду в глибокій каструлі або в сотейнику і зануріть у неї закритий вакуумний пакет на кілька хвилин до прийнятної температури. Найсмачніше поєднується з картопляним пюре або гречкою.