Індичка в перцевому конфітюрі су-від

Meat In House
1200,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

Завдяки технології су-вид м'ясо індички набуває нового, благородного смаку і при цьому зберігає максимум корисних властивостей.

Ми обсмажуємо фермерське стегно індички з перцевим конфітюром. Після цього поміщаємо м'ясо в герметичний пакет, вакуумуємо та варимо при низькій температурі.

Завдяки цьому індичка виходить дуже соковитою, рожевою всередині, з солодкуватим смаком.. Така закуска відмінно підійде на сніданок або самостійна закуска до святкового столу.

Як готувати: На сковороді

Як готувати: На грилі

Ready To Eat: Закуски/діпи

Weight: 200 g

Почему Meat in House
Доставка и оплата

Почему Meat in House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!

Доставка и оплата

7312