Рагу болоньєзе су-від (sous vide)

Meat In House
740,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

Класичний соус до пасти та лазіння болоньєз, яке в Meat In House ми готуємо за низьких температур. Вам тільки залишилося приготувати пасту, розігріти соус у сотейнику, викласти на тарілку та присипати пармезаном. Смачного!

Склад: витримана яловичина, томати у власному соку, червоне вино, цибуля, часник, морква, стебло селери, соус демігляс, сіль, чорний перець.

Переваги су-вид:
  • Збережено всі корисні речовини. Завдяки низьким температурам зберігаються вітаміни та корисні мікроелементи.
  • Смак. Насичений, яловичо-томатний із відтінком червоного вина.
  • Можна довго зберігати. Вакуумне пакування продовжує термін придатності продуктів і зберігає їх властивості, тому страви можна зберігати в холодильнику до 20 днів або заморозити.
  • Відсутність канцерогену. Під час приготування на низьких температурах не використовуються додаткові олії та жири.

Ready To Eat: Основное блюдо

Weight: 500 g

Почему Meat in House
Как разогреть су–вид

Почему Meat in House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!

Как разогреть су–вид

М'ясо повністю готове. Вам залишилося лише розігріти його. Нагрійте воду в глибокій каструлі або в сотейнику і зануріть у неї закритий вакуумний пакет на кілька хвилин до прийнятної температури. Найсмачніше поєднується з картопляним пюре або гречкою.