Бріскет

Meat In House
1250,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

Бріскет перекладається як "грудинка", але в США воно стало окремою стравою. Щоб страва вийшла смачною, важливими є кілька інгредієнтів: високоякісне м'ясо, якісний дим, постійна температура.

У MEAT IN HOUSE яловичина маринується в спеціях 5-6 днів, після чого коптиться на яблучних трісках ще 7 годин. Потім охолоджується та тонко нарізається. Таку закуску можна подати як окрему страву, так і разом із гарніром.

Рекомендуємо до брискету запечену картопля або овочі-гриль.

Ready To Eat: Закуски/діпи

Weight: 200 g

Почему Meat in House
Доставка и оплата

Почему Meat in House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!

Доставка и оплата

7312