Пірзола куряча в маринаді техас

Meat In House
480,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

Стегна на шкірі зі звільненою до суглоба кісточкою і ретельно маринується в спеціях техас (паприка, сушена цибуля і часник, гірчиця, перець чилі, цукор, морська сіль). М'ясо повністю готове для смаження чи запікання.
На фото – 4 кістки вагою 700 г.

Гурмани з усього світу люблять пірзолу, тому м'ясо виходить дуже соковитим і ніжним.
_______________________________
Доставка по Дніпру протягом 2 годин!
Надсилання замовлень по Україні (в термобоксі з льодом) щодня.

Країна: Україна

Як готувати: На сковороді

Як готувати: На грилі

Як готувати: В духовці

Як готувати: На мангалі

Вид м'яса: птах

Чому Meat In House

Чому Meat In House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!