Перець червоний комбоджійський лонг

Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

Унікальний кампотський перець відкрили французи у ХІХ столітті, коли Камбоджа стала колонією Франції. Французькі шеф-кухарі моментально оцінили властивості кращого у світі перцю, перед яким меркнуть прянощі Індії, Китаю та інших країн. Це просто ідеальний соус до смаженого м'яса, риби та морепродуктів (особливо барбекю). Буквально за десятиліття перець із Кампота завоював найкращі ресторани Європи.

Кампот – невелика провінція Камбоджі. Кампотський перець – місцева визначна пам'ятка та предмет гордості. Червона камбоджійська земля, багата на мікроелементи і сіллю (завдяки близькості до моря), дала кампотському перцю все необхідне, щоб смак його став настільки неповторним і вишуканим, що тепер він відомий на весь світ. Місцеві використовують його не так часто, в основному лише у добрих ресторанах.

Країна: Камбоджа

Додатково: Спеція

Weight: 10 g

Чому Meat In House

Чому Meat In House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!