Люля кебаб із яловичини

Trostynka
490,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

У MEAT IN HOUSE готують кебаб із мармурової яловичини. Добірне, 100% м'ясо перемелюється у фарш разом із цибулею, селера та спеціями. Після чого посипається спеціями та упаковується. Вам залишиться лише приготувати його на мангалі або в духовці в режимі гриль.

Туреччину називають історичною батьківщиною кебабу. Вважається, що назва походить від пізньошумерської мови і означає смажене м'ясо або приготоване жінкою. Незважаючи на те, що страва дуже проста, вона завоювала весь світ своїм смаком. Кебаб навіть включили до раціону космонавтів NASA.

Країна: Україна

Як готувати: На грилі

Як готувати: В духовці

Як готувати: На мангалі

Вид м'яса: яловичина

Бренд: Trostynka

Чому Meat In House

Чому Meat In House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!