Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 658 70 71
У Японії лише три виробника, які мають дозвіл на виробництво вагю. Meat In House працює з найбільшим із них – Kagoshima. У 2017 році вагю A5 префектури Кагосіма посіла перше місце у загальнонаціональних “Олімпійських іграх вагю”. Вони проводяться кожні 5 років між префектурами, щоб вибрати найкращу яловичину.
Тому ми з упевненістю гарантуємо, що Wagyu A5 – найкраще, що є сьогодні на світовому ринку. А5 – найвищий показник мармуру.
Будьте готові до солодкого, олійного смаку яловичини, яка тане у роті. Тому найкраще, що ви можете зробити з цим добірним шматком м'яса – це посмажити його з базовими спеціями та фінішувати малдонською сіллю та перцем компот.
Чому вагю коштує так дорого, порівняно з іншими видами яловичини? Весь секрет жиру. Зазвичай він утворюється окремо червоного м'яса. А у японських корів невеликими смугами чи плямами по всьому м'ясу, утворюючи унікальний візерунок. Жир топиться при нижчій температурі, ніж у звичайної яловичини. Тому м'ясо буквально тане у роті. Японці жартують, що вагою може їсти навіть беззубий.
_______________________________ Доставка по Дніпру протягом 2 годин! Надсилання замовлень по Україні (в термобоксі з льодом) щодня.
Країна: Японія
Як готувати: На сковороді
Як готувати: На грилі
Як готувати: В духовці
Як готувати: На мангалі
Вид м'яса: яловичина
Бренд: Kagoshima Wagyu
Weight: 300 g
Чому Meat In House
Про бренд Kagoshima
Чому Meat In House
Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!
Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!
Про бренд Kagoshima
Кагосіма - регіон, який знаходиться на півдні Японії. Відомий своїм помірним кліматом. У цій префектурі виробляють найбільшу кількість яловичини вагою – 20% всього ринку.
Вся велика рогата худоба вирощується під достатньою кількістю сонця на природному вигулі, що відбивається на смак м'яса. Спеціальний відгодівлю надає яловичині кокосово-горіховий присмак, властивий лише автентичній вазі.
Головна особливість та цінність вагю в жирі. Зазвичай жир утворюється у яловичині окремо від червоного м'яса. У японських корів жир утворюється невеликими плямами чи смугами по всьому червоному м'ясу. Виходить цей унікальний мармуровий візерунок. У Японії лише три виробника, які мають право виробляти та продавати вагю. В Meat In House у Дніпрі ми працюємо з одним із них – Kagoshima.