Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 658 70 71
Найсмачніше та найдорожче м'ясо – це м'ясо молочних телят, яких вирощують у Голландії та вигодовують лише молоком, а на останньому, 7 місяці до раціону входять лише мюслі.
Тварини ростуть на вільному вигулі, але на пасовища самі не ходять – їх привозять туди машиною. Тому м'ясо дуже ніжне, не забите, буквально повітряне!
Унікальність голландського каре – у мармуровості молочної телятини та високої харчової цінності, що дозволяє сміливо включати його у дієтичне меню. Особливо важливо відзначити рекордно високий вміст заліза, що робить м'ясо прекрасним варіантом для мам і дітей, що годують.