Стейк рібай, Україна

1100,00
грн.
кг

Країна: Україна

Як готувати: На грилі

Як готувати: На сковороді

Як готувати: В духовці

Вид м'яса: яловичина

Чому Meat In House

Чому Meat In House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!