Чому Meat In House
Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!
Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!
Про бренд Creekstone Farms
Менше, але краще. Саме таким гаслом керується американська компанія Creekstone. Бички породи Black Angus відбираються вручну за найвищим стандартом, тому лише 1 бик із 1000 представляє бренд.
На кожному етапі: від народження до переробки, на фермі гуманно поводяться з тваринами. Завод із переробки яловичини спеціально для компанії розробила відома доктор Темпл Грандінг, щоб максимально гуманно поводитися з тваринами аж до забою. Про неї навіть зняли однойменний фільм "Темпл Грандінг".
Гуманне ставлення, умови на фермі, максимально наближені до природних, натуральний, якісний корм – усі ці фактори в сукупності роблять стейки дуже ніжними та соковитими.