Стейк T-bone 120 днів сухого визрівання

Meat In House
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 658 70 71

Основною метою витримки яловичини є збільшення концентрації та посилення природного смаку м'яса. Це відбувається завдяки ферментативним біохімічним реакціям, завдяки яким м'язова тканина стає м'якою. 

Цей процес спрямований на випаровування вологи та руйнування ензимів, що містяться в м'ясі для підвищення аромату та покращення смакових характеристик.
 
Висів дозріває в камері за певної температури, без вакуумного пакета. Відбувається процес сухої ферментації стейку. 

За рахунок цього посилюється ароматика. 
Жир вже має іншу структуру, а саме м'ясо – чарівний смак і аромат, в якому присутні ноти пармезану, випічки та горіха.

У Т-Bone є як вирізка, так і стриплоїн. Це означає, що ви можете скуштувати дві різні текстури м'яса в одному стейку.

_______________________________
Доставка по Дніпру протягом 2 годин!
Надсилання замовлень по Україні (в термобоксі з льодом) щодня.

Країна: Україна

Як готувати: На сковороді

Як готувати: На грилі

Як готувати: Варити

Як готувати: В духовці

Вид м'яса: яловичина

Почему Meat in House
Доставка и оплата

Почему Meat in House

Meat In House заснував Євген Вовк, шеф-кухар із 25-річним стажем, який точно знає, що смак страви багато в чому залежить від якості продукту. Преміальне м'ясо з Голландії, Іспанії, України, США, Японії та Австралії відрізняє одну якість: воно фантастичне! З таким делікатесним продуктом кожен може готувати вдома краще за шефа!

Вже 3 роки Meat In House продовжує збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі. Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом, ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!

Доставка и оплата

7312