Як приготувати Каре молодого теля з коренем пастернаку?

У Meat in House приготували каре теляти на грилі, щоб довести яскравий смак молодого м'яса до досконалості! Вишукана ніжність м'яса підкреслена соусом на основі темного шоколаду, демігласу та вина.

Як гарнір виступають з корінь пастернаку і молодою морквою, приготовані при низьких температурах за технологією су-вид. Це означає, що овочі зберегли пружну структуру та всі корисні властивості.

М'ясо та гарнір підготовлені для запікання. Вам залишиться тільки запекти їх та подати до столу.
Каре молодого теленка с корнем пастернака купить с доставкой на Нагорном Meat in House Днепр
  • Крок 1. Розігрійте сковороду та обсмажте м'ясо з усіх боків до золотистої скоринки.
  • Крок 2. Застеліть лист пергаментним папером і викладіть на нього каре. У розігріту до 200 градусів духовку поставте лист на 10 хв.
  • Крок 3. Розігрійте соус та овочі. Щоб розігріти овочі су-вид, нагрійте воду в глибокій каструлі або сотейнику і зануріть в неї закритий вакуумний пакет на кілька хвилин до прийнятної температури.
  • Крок 4. Після духовки дайте м'ясу відпочити 3 хвилини та розріжте по кістці. Потім викладіть м'ясо та гарнір на тарілку. Подайте соус

Смачного!
    Готовый ростбиф из телятины с овощами су-вид Meat in House на Нагорном Днепр купить с доставкой
    Каре молоде теля з коренем пастернаку

    Купити набір для запікання можна в Meat in House

    Доставка по всій Україні у вакуумній упаковці, термобоксі з льодом.
    Каре молоде теля з коренем пастернаку
    Що в боксі: каре теляти, морква, корінь пастернаку, соус на основі темного шоколаду, демігласу та вина.
    Усі фото та відео матеріали належать їхнім власникам та використовуються лише з демонстраційною метою.