Meat In House Дніпро
Як приготувати вдома ідеальний стейк.


Головна заповідь при приготуванні стейків: "Не пересуши". Інакше навіть преміальне м'ясо можна зіпсувати. Існує навіть негласний закон: що менше прожарювання м'яса, то воно соковитіше.

Шеф-кухарі з усього світу сходяться на думці, що для преміальної мармурової яловичини найкраще підійде ступінь прожарювання medium rare. Вона дозволяє надати стейку скоринки, але всередині він при цьому залишається ніжно-рожевим усередині.
Заздалегідь дістаньте стейк із холодильника, щоб він встиг охолонути до кімнатної температури.

Покладіть м'ясо на добре розігріту сковороду та обсмажуйте на середньому вогні в середньому по 2 хвилини з кожного боку.

Дайте м'ясу відпочити 5 хвилин. Можна на дерев'яні дошки. Повторіть коло і обсмажте стейк по 2 хвилини з кожного боку.

До м'яса в MEAT IN HOUSE рекомендують подавати овочі, лаваш сулугуні або з баклажанами, хумус.

Стейк рібай Creekstone


Рибай - м'ясо з верхньої частини реберної клітини, розташоване між перетинами чотирьох м'язів, які практично не задіяні під час руху. Відрізняється великою кількістю жирових прошарків.

Стейки під брендом Creekstone купують зіркові шеф-кухарі по всьому світу.

Гуманне ставлення, умови на фермі, максимально наближені до природних, натуральний, якісний корм – усі ці фактори в сукупності роблять стейки дуже ніжними та соковитими.
Ферма Тростинка
Філе міньйон Creekstone

М'ясо для цього стейка береться з центральної частини філій яловичої вирізки. Вона не задіюється твариною під час руху, тому майже позбавлена сполучних тканин. М'ясо буквально тане у роті!


Філе Міньйон, Австралія

Австралійський міньйон - символ соковитої, ніжної та мармурової яловичини. Він створює серйозну американську конкуренцію, тому що в Австралії зовсім інший клімат і технології відгодівлі.

Австралійські фермери годують бичків пшеницею щонайменше 120 і 220 днів. Завдяки цьому стейк набуває солодкуватий, ніжний та насичений смак.
Спробувати стейки з іншого кінця землі, якими захоплюється весь світ, можна в Meat In House. Для цього ми ретельно відбираємо найкращі шматки від австралійських фермерів.
На цьому ми не зупиняємось і продовжуємо збирати колекцію делікатесного м'яса у Дніпрі, яке кожен зможе приготувати вдома краще за шефа! Адже весь секрет у продуктах. Тепер ви знаєте.

Заходьте до Meat In House на ринок Нагірний або замовляйте доставку. Разом ми розфарбуємо будні у відтінки фантастичних уподобань!