Жовтий удон з копченим вугрем

890,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 097 708 27 88

Удон – японська пшенична локшина, що складається з 3 інгредієнтів: пшеничного борошна, води та солі. У Японії твердо впевнені: чим менше обробці схильний до продукту, тим він корисніший. Надихнувшись мудрою філософією японської кухні, у FISH KITCHEN приготували жовтий удон із копченим вугром та овочами.

А поєднання трьох соусів: кокосового, соєвого та унаги створюють особливе, ні на що раніше не схоже поєднання смаків, яке зможе здивувати навіть досвідченого гурмана.

Склад: вугор, удон (пшенична локшина), морква, цибуля-порей, пекінська капуста, гриби гливи, кокосове молоко, соєвий соус, соус унаги, кунжут.

Ready To Eat: Гаряча страва

Weight: 300 g