Гравлакс із віскі

KITCHEN IN HOUSE
1760,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 097 708 27 88

Дослівно з норвезького «гравлакс» перекладатиметься як «лосось з ями», адже раніше просолену рибу закопували в піску на узбережжі. У такий спосіб маринували. Сьогодні такого методу вже не використовують. Достатньо «закопати» лосось у спеціях та обернути харчовою плівкою. Головний секрет – риба має бути свіжою та вищою якістю. Саме таку використовує Fish Kitchen.

Ми беремо філе норвезького лосося Norway Royal Salmon та дбайливо загортаємо у спеціях. Особливу пряну ноту та благородний післясмак сьомге надає віскі, доданий у маринад.

Гравлакс із слабосоленого лосося прикрасить будь-який святковий стіл і чудово підійде для великої компанії, де кожен візьме собі по шматку.

Склад: сьомга, віскі, цукор, сіль.

Ready To Eat: Холодні страви

Weight: 200 g