Фунчоза з креветками та манговим соусом

790,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 097 708 27 88

Фунчоза ― найтонша рисова локшина, яку іноді через прозорий колір називають скляною. Приготування фунчози – справжнє мистецтво, адже якщо її переварити чи не дотримати, магії не вийде. Тому рекомендуємо спробувати азіатську локшину у FISH KITCHEN. Наші кухарі майстерно готують фунчозу, додаючи до неї тигрові креветки, манговий соус та овочі.

Заправлена ​​страва дуетом соусів – соєвим та солодким чилі.

Склад: фунчоза (скляна рисова локшина), тигрові креветки, манго, бебі морква, броколі, болгарський перець, манговий соус, соус "світ чилі", соєвий соус.

Ready To Eat: Главное блюдо

Weight: 300 g