Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 742 19 48
Раді представити новинку – гравлакс із сьомги, приготовлений за авторською технологією Fish In House.
Ми беремо філе норвезького лосося Norway Royal Salmon, маринуємо в ароматній суміші із солі та прованських трав. Після чого відправляємо дозрівати кілька днів у камері dry-edge. Це робить текстуру сьомги ще ніжнішою, а звучання солі і трав збалансованими, з благородним смаком. Готовий гравлакс нарізаємо тонкими слайсами, тому смак риби розкривається максимально.
Гравлакс із слабосоленого лосося прикрасить ваш святковий стіл і чудово підійде для великої компанії, де кожен візьме собі по шматочку. Але головне, це справжня гастрономічна подорож до ароматного Провансу та снігової Скандинавії.
Ready To Eat: Закуски
Рецепти
Чому Market in House
Про бренд Norway Royal Salmon
Рецепти
Продукт повністю готовий до вживання.
Чому Market in House
Лише перевірені роками рибалки. Ми точно знаємо, де виловлена та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
Компромісів бути не може.
Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.
Про бренд Norway Royal Salmon
Fish In House радий співпрацювати з Norway Royal Salmon. Компанія – провідний виробник екологічно чистого лосося у Норвегії. Усі виробничі майданчики Norway Royal Salmon мають сертифікат ASC (Aquaculture Stewardship Council). Norway Royal Salmon – це кооператив із 34 норвезьких лососевих ферм, заснований у 1992 році. Ферми спроектовані таким чином, щоб відтворити максимально довкілля для лососевих.