Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 742 19 48
Тартар вигадали войовничі татарські племена. Але саме французи надали страві вишуканості та особливого шарму.
Звичну всім назву тартару дав король Франції Людовик ІХ. За його # nbsp; дворі часто подавалась ця закуска. Страва настільки прижилася і поширилася в Європі, що згодом стала французькою.
Головний секрет бездоганного тартару: свіжа риба та майстерний кухар. У Fish in House готують тартар з-під ножа із преміального норвезького лосося Norway Royal Salmon.
Свіжий лосось нарізається кубиками, додається морська сіль, апельсиновий перець та оливкова олія. Як прикраса виступають пастила з манго з міксом салату та пюре авокадо. Закуска ідеально підійде для особливих нагод.
Склад: філе норвезької сьомги, мікс-салат, соєва ікра, морська сіль, авокадо, пиха перців, оливкова олія, білий кунжут, мангова пастила.
Ready To Eat: Закуски
Weight: 260 g
Чому Fish in House
Чому Fish in House
Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
Компромісів бути не може.
Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.