Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 742 19 48
Морський окунь (ред снеппер) мало має яскраво вираженого “рибного” смаку як інші види. Весь жир накопичується в областях плавниках, а основна тушка помірно жирна, дуже соковита та щільна. Морський окунь багатий омега-3 та протеїнами, а також великим набором амінокислот.
Риба вже замаринована та упакована герметично. Вам залишиться лише поставити окунь у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Як готувати: В духовці
Як готувати: На грилі
Країна: Ісландія
Стан: Заморожене
Середовище проживання: Море
Weight: 500 g
Рецепты
Почему Fish in House
Доставка и оплата
Рецепты
Самый простой способ приготовить морского окуня: запечь в духовке при температуре 180 градусов 18–20 минут.
Почему Fish in House
Только проверенные годами рыбаки. Мы точно знаем, где выловлена и в каких условиях доставлялась рыба, которая окажется на прилавке.
Очень тщательный прием товара. Если качество нас не устраивает, возвращаем партию, даже если останемся на неделю без без какой-либо продукции. Компромиссов быть не может.
Поставка по вылову. Не гонимся за количеством. Важны только качество и свежесть.
Ресторанные процессы в соответствии со стандартам безопасности ХАССП.