Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 742 19 48
Не лякайтеся зовнішнього вигляду морського чорта. З нього готують медальйони, ніжний паштет, ароматне філе, солодкий суп та багато інших делікатесних страв. Зазвичай ці екзотичні страви доступні лише у дорогих європейських та азіатських ресторанах. Але тепер можна спробувати й у Дніпрі!
Назву "морський чорт" рибі дали конкістадори з Іспанії. Вони виловили морського мешканця, перетинаючи Антлантику. Вигляд у риби справді був жахливим: величезні голова рот, здатний проковтнути футбольний м'яч, витрішені очі та гострі зуби. Наріст із ліхтариками на голові служить рибі для залучення видобутку. В основному водиться у Середземному морі та Атлантичному океані.
М'ясо цієї жахливої риби без кісток, має світлий колір з рожевими прожилками і щільну консистенцію. Смак морського чорта нагадує лобстера.
Країна: Голандія
Як готувати: В духовці
Стан: Охолоджене
Середовище проживання: Море
Рецепты
Почему Fish in House
Рецепты
Замаринованный в специях стейк палтуса отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 5-8 минут. Зависит от толщины куска.
Почему Fish in House
Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
Компромісів бути не може.
Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.