Сібас чилійський філе

Fish In House
2500,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 742 19 48

Чилійський сибас славиться на весь світ своєю шовковистою структурою та маслянистим смаком. Його виловлюють далеко від берега, у відкритому морі, тому він коштує на порядок дорожче за решту білої риби.

Чилійський морський сибас – низькокалорійна риба з високим вмістом білка, що робить її ідеальним рішенням для вечері.#Її називають «білим золотом» не тільки за рідкість м'яса, але і за харчову цінність.

Абсолютно безкоштовно за вашим бажанням ми:
  • очистимо рибу від луски, видалимо зябра і начинки (важливо! після освіження риба втрачає близько 20% ваги);
  • відокремимо від кісток, зробимо філе;
  • запакуємо герметично.

Як готувати: В духовці

Як готувати: На сковороді

Країна: Чилі

Стан: Охолоджене

Колір м'яса: Білий

Середовище проживання: Море

Weight: 500 g