Камбала тюрбо Label Rouge

Fish In House
1900,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 742 19 48

Камбалу тюрбо часто називають великим ромбом чи морським фазаном. Цей вид камбали майже не має луски, її дуже легко готувати.
Камбала тюрбо на вітрині Fish In House має знак якості Label Rouge на зябрі, який у Франції присуджується тільки продуктам найвищої якості.

Абсолютно безкоштовно за вашим бажанням ми:
  • очистимо рибу від зябер і начинки (важливо! після освіження риба втрачає близько 20% ваги);
  • наріжемо на шматки;
  • запакуємо герметично.

Як готувати: На сковороді

Як готувати: В духовці

Стан: Охолоджене

Середовище проживання: Море

Країна: Франція

Weight: 1000 g

Рецепты
Почему Fish in House

Рецепты

Камбала легко и быстро готовится. Рецептов ее приготовления много, но вкуснее всего камбалу просто запечь в духовке.

Замаринованную тушку положите в рукав для запекания или фольгу и поставьте противень в разогретую до 180 градусов духовку на 20–25 минут (зависит от размера рыбы).

В качестве гарнира к камбале идеально подойдет печеный картофель.

Почему Fish in House

  • Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
  • Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
  • Компромісів бути не може.
  • Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
  • Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.