Рапани чорноморські

Fish In House
990,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 742 19 48

Довгі роки рапан вважали марним і навіть шкідливим хижаком, який знищує мідій. Бо не знали, що з ним робити. З красивих черепашок робили сувеніри, які багато хто з нас бачили або привозили додому з моря. 
А потім все ж таки навчилися готувати. 

М'ясо рапана щільне та низькокалорійне, без вуглеводів і містить лише 1% жиру. Зате велика кількість мінералів, вітамінів та легкозасвоюваного білка.

На смак рапани віддалено нагадує мариновані гриби або кальмари, але разом з тим має свій неповторний смак. Його неможливо переплутати із чимось ще.

Рапани можна запекти, згасити чи посмажити: на сковороді чи грилі. Головне не перетримати, щоб не вийшло надто жорстким.

Абсолютно безкоштовно за вашим бажанням ми можемо:
  • замаринувати та упаковати герметично.

Країна: Україна

Як готувати: На сковороді

Як готувати: В духовці

Стан: Охолоджене

Середовище проживання: Море

Як готувати: На грилі

Weight: 1000 g

Рецепты
Почему Fish in House

Рецепты

Камбала легко и быстро готовится. Рецептов ее приготовления много, но вкуснее всего камбалу просто запечь в духовке.

Замаринованную тушку положите в рукав для запекания или фольгу и поставьте противень в разогретую до 180 градусов духовку на 20–25 минут (зависит от размера рыбы).

В качестве гарнира к камбале идеально подойдет печеный картофель.

Почему Fish in House

  • Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
  • Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
  • Компромісів бути не може.
  • Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
  • Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.