Устриці Krystale №2, Франція

Krystale
130,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 742 19 48

Ви збираєтеся випробувати магію Krystale!
Уявіть собі вишукану перламутрову устрицю з м'якими округлими формами, а потім відчуйте її винятковий аромат – ви ніколи не куштували нічого подібного раніше!

Відчуйте смак чуттєвої м'якоті та чудового морського аромату, з йодованими нотами та ніжною насолодою. Насолоджуйтеся вишуканим святковим настроєм та м'яким, але потужним характером.

Устриці Krystale у 2019 році отримали гран-прі Concours Général Agricole у Парижі. Протягом 150 років Concours Général Agricole захищає смак та якість продуктів найпередовіших галузей у французьких регіонах. Це найстаріше, найважливіше і найбільш вибіркове сільськогосподарське змагання, яке має собі рівних у світі.

На ваше бажання ми можемо:
  • відкрити устриці і укласти їх у термобокс на подушку з льоду;
  • запропонувати банку з соусом, яким ви поллете устриці перед вживанням.

Країна: Франція

Як готувати: Ready To Eat

Стан: Акваріум

Бренд: Krystale

Про бренд Krystale
Рецепти
Чому Fish in House

Про бренд Krystale



Устриці Krystale у 2019 році отримали гран-прі Concours Général Agricole у Парижі.

Протягом 150 років Concours Général Agricole захищає смак та якість продуктів найпередовіших галузей у французьких регіонах. Це найстаріше, найважливіше і найбільш вибіркове сільськогосподарське змагання, яке має собі рівних у світі.

Рецепти

  • Налийте на устрицю 1 ложку соусу і зачекайте 5-10 секунд, доки устриця просочиться.
  • Випийте та потримайте вміст раковини у роті, відчуйте її смак – смак моря, ретельно пережуйте та проковтніть
  • Запийте ніжне та своєрідне м'ясо келихом вина або шампанського

Чому Fish in House

  • Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
  • Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
  • Компромісів бути не може.
  • Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
  • Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.