Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 742 19 48
Ви збираєтеся випробувати магію Krystale! Уявіть собі вишукану перламутрову устрицю з м'якими округлими формами, а потім відчуйте її винятковий аромат – ви ніколи не куштували нічого подібного раніше!
Відчуйте смак чуттєвої м'якоті та чудового морського аромату, з йодованими нотами та ніжною насолодою. Насолоджуйтеся вишуканим святковим настроєм та м'яким, але потужним характером.
Устриці Krystale у 2019 році отримали гран-прі Concours Général Agricole у Парижі. Протягом 150 років Concours Général Agricole захищає смак та якість продуктів найпередовіших галузей у французьких регіонах. Це найстаріше, найважливіше і найбільш вибіркове сільськогосподарське змагання, яке має собі рівних у світі.
На ваше бажання ми можемо:
відкрити устриці і укласти їх у термобокс на подушку з льоду;
запропонувати банку з соусом, яким ви поллете устриці перед вживанням.
Країна: Франція
Як готувати: Ready To Eat
Стан: Акваріум
Бренд: Krystale
Про бренд Krystale
Рецепти
Чому Fish in House
Про бренд Krystale
Устриці Krystale у 2019 році отримали гран-прі Concours Général Agricole у Парижі. Протягом 150 років Concours Général Agricole захищає смак та якість продуктів найпередовіших галузей у французьких регіонах. Це найстаріше, найважливіше і найбільш вибіркове сільськогосподарське змагання, яке має собі рівних у світі.
Рецепти
Налийте на устрицю 1 ложку соусу і зачекайте 5-10 секунд, доки устриця просочиться.
Випийте та потримайте вміст раковини у роті, відчуйте її смак – смак моря, ретельно пережуйте та проковтніть
Запийте ніжне та своєрідне м'ясо келихом вина або шампанського
Чому Fish in House
Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
Компромісів бути не може.
Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.