Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном: +38 068 742 19 48
Дорадо, виловлена в Егейському морі, відрізняється смачним та ніжним рожевим м'ясом та невеликою кількістю кісток. Готувати її можна абсолютно будь-яким способом, а також приготувати тар-тара, севичі або сашимі.
Абсолютно безкоштовно за вашим бажанням ми:
очистимо рибу від луски, видалимо зябра і начинки (важливо! після освіження риба втрачає близько 20% ваги);
відокремимо від кісток, зробимо філе;
запакуємо герметично.
Як готувати: В духовці
Як готувати: На грилі
Країна: Туреччина
Стан: Охолоджене
Середовище проживання: Море
Бренд: Sagun
Рецепти
Чому Fish in House
Рецепти
Найпростіший спосіб приготувати дорадо – у духовці. Щоб запекти рибу цілу, натріть її сіллю, додайте спецій і полийте соком лимон. Після цього запікайте 20-25 хвилин за стандартної температури 180 градусів.
Чому Fish in House
Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
Компромісів бути не може.
Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.