Дорадо Егейського моря, Туреччина

Sagun
600,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 742 19 48

Дорадо, виловлена в Егейському морі, відрізняється смачним та ніжним рожевим м'ясом та невеликою кількістю кісток. Готувати її можна абсолютно будь-яким способом, а також приготувати тар-тара, севичі або сашимі.

Абсолютно безкоштовно за вашим бажанням ми:
  • очистимо рибу від луски, видалимо зябра і начинки (важливо! після освіження риба втрачає близько 20% ваги);
  • відокремимо від кісток, зробимо філе;
  • запакуємо герметично.

Як готувати: В духовці

Як готувати: На грилі

Країна: Туреччина

Стан: Охолоджене

Середовище проживання: Море

Бренд: Sagun

Рецепти
Чому Fish in House

Рецепти

Найпростіший спосіб приготувати дорадо – у духовці. Щоб запекти рибу цілу, натріть її сіллю, додайте спецій і полийте соком лимон. Після цього запікайте 20-25 хвилин за стандартної температури 180 градусів.

Чому Fish in House

  • Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
  • Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
  • Компромісів бути не може.
  • Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
  • Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.