Сібас Егейського моря, Туреччина

Sagun
610,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 742 19 48

Сибас не містить дрібних кісток, а м'ясо відрізняється ніжним, трохи солодкуватим смаком і ледь вловимим ароматом. Щільне біле м'ясо багате на протеїни, вітаміни та ненасичені амінокислоти.

Абсолютно безкоштовно за вашим бажанням ми:
  • очистимо рибу від луски, видалимо зябра і начинки (важливо! після освіження риба втрачає близько 20% ваги);
  • зробимо філе,
  • запакуємо герметично.

Як готувати: В духовці

Як готувати: На грилі

Країна: Туреччина

Стан: Охолоджене

Середовище проживання: Море

Бренд: Sagun

Рецепти
Чому Fish in House

Рецепти

У кулінарії риба сибас практично універсальна. Підходить для духовки, сковороди та гриля. Риба добре поєднується з соусом з білого вина, оливками, лимона, олії та перетертого томату.
Як гарнір можна використовувати рис, відварені чи тушковані овочі.

Чому Fish in House

  • Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
  • Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
  • Компромісів бути не може.
  • Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
  • Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.