Морський язик

Fish In House
2650,00
грн.
Наявність товару чи страви, а також актуальну ціну можна уточнити у адміністратора за телефоном:
+38 068 742 19 48

Морський язик – різновид камбали. Друга назва риби звучить більш поетично - "європейська солея". З латинського “sole” перекладається як підошва чи підмітка. Це пояснюється тим, що тулуб риби плоский і на вигляд нагадує взуттєву підошву.

За смаком морський язик нагадує камбалу, але її м'ясо ніжніше і жирніше.
М'якуш щільний, майже без кісток. Тому морської мови дуже легко та швидко готувати.

У 100 г риби міститься 10,3 г білка і 88 ккал. Морський язик – відмінний варіант для тих, хто стежить за харчуванням чи прямо зараз на дієті.

Щоб зберегти всі корисні властивості та не пересушити рибу, радимо її запекти. У FISH IN HOUSE можуть освіжувати, замаринувати рибу та упакувати герметично. Також є послуга з приготування кухарями Fish Kitchen.

Як готувати: На сковороді

Як готувати: В духовці

Стан: Охолоджене

Середовище проживання: Море

Weight: 1000 g

Рецепты
Почему Fish in House

Рецепты

Камбала легко и быстро готовится. Рецептов ее приготовления много, но вкуснее всего камбалу просто запечь в духовке.

Замаринованную тушку положите в рукав для запекания или фольгу и поставьте противень в разогретую до 180 градусов духовку на 20–25 минут (зависит от размера рыбы).

В качестве гарнира к камбале идеально подойдет печеный картофель.

Почему Fish in House

  • Тільки перевірені роками постачальники та рибалки. Ми точно знаємо, де виловлено та в яких умовах доставлялася риба, яка опиниться на прилавку.
  • Дуже ретельний прийом товару. Якщо якість нас не влаштовує, повертаємо партію, навіть якщо залишимося на тиждень без будь-якої продукції.
  • Компромісів бути не може.
  • Постачання з вилову. Не женемося за кількістю. Важливі лише якість та свіжість.
  • Ресторанні процеси відповідно до стандартів безпеки ХАССП.