Meat In House Дніпро
Білтон - особливе в'ялене м'ясо за південноафриканським рецептом
Білтон (білтонг) – в'ялене м'ясо родом з Африки. У південній частині континенту ця закуска дуже популярна, а така народність як африканери є цілою національною стравою.

Рецепт в'яленого м'яса на континент завезли у 19 столітті голландські колоністи. Їм довелося серйозно занепокоїтися питанням, як зберегти м'ясо у їстівному вигляді у спекотному африканському кліматі якомога довше.

У MEAT IN HOUSE готують білтонг за класичним рецептом. Нежирну грудинку бугаїв породи BLACK ANGUS від українських фермерів солять, маринують у спеціях та в'ялять. Процес триває кілька днів.

Основна відмінність білтона від інших видів в'яленого м'яса полягає в тому, що грудинка готується в природних умовах і не піддається тепловій обробці.

Завдяки цьому яловичина зберігає всі свої корисні властивості і набуває неймовірного аромату.
білтон Meat In House Дніпро
Готове в'ялене м'ясо нарізається тонкими слайсами. Білтон можна включити у свій сніданок зі скибочкою свіжого хліба або додати в яєчню. Це відмінна альтернатива жирнішому бекону.

Білтон дуже самодостатній і як окрема закуска, наприклад, до пива.

Білтон із мармурової яловичини Black Angus