Чому іспанська свинина Aljomar найкраща у світі?

Компанію Aljomar понад 30 років тому заснував Альфонсо Санчес Берналом разом зі своєю дружиною. Сьогодні сімейний бізнес є лідером у виробництві свинини сорту Іберіко і працює у більш ніж 25 країнах по всьому світу.

Про високу якість продукції сімейного бренду свідчить хоча б той факт, що обличчям Aljomar вже кілька років виступає шеф-кухар Мартін Берасатегі, удостоєний 8-ми зірок Мішлен.
Чим така гарна ця свинина з Іспанії? На сімейній фермі вирощують унікальні чорні свині породи Iberico. Це нащадки диких кабанів, що жили у лісах Сьєрра-Морена.

Свиней іберійської породи утримують на спеціальній дієті. Вони харчуються виключно жолудями сорту Bellota та ароматними травами.
В іспанських жолудях багато вуглеводів і рослинних олій. Завдяки цьому свинина виходить дуже ароматною, з нотками горіха та тонким ароматом жолудів.

Іспанська свинина іберико відрізняється від української та будь-якої іншої своєю мармуровістю та обідком жиру, який блищить при нагріванні.
Купити унікальну іспанську свинину Aljomar можна у Meat In House
Доставка по всій Україні
Усі фото та відео матеріали належать їхнім власникам та використовуються лише з демонстраційною метою.